Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų miltai
  • 400 gramų sviesto
  • 200 gramų juodojo šokolado
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų cukraus
  • 100 mililitrų pieno
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų miltai
  • 400 gramų sviesto
  • 200 gramų juodojo šokolado
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų cukraus
  • 100 mililitrų pieno
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą minkom iš kiaušinių, 200 gr sviesto ir miltų (miltų tiek ,kad tešla būtų biri, tarsi trupiniai).
  2. Į skardą sutrupinam tešlą ir kepam apie 15 minučių 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje iki lengvai pagelsta, pamaišant.
  3. Šokoladą ištirpiname su pienu, 200 g sviesto ir cukrumi. Įdedame kakavą ir gerai išmaišom iki gaunasi vientisa, blizgi masė.
  4. Trupinius sumaišome su šokoladine mase, sudedame į indą ir lengvai suspaudžiame.
  5. Po kelių valandų skanaujame.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų