Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 1 sauja petražolių (smulkintos)
- 200 gramų salierų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 250 mililitrų grietinės (10 proc.)
- 500 gramų midijų (išlukštentos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas nulupame ir sutarkuojame, nuluptą svogūną supjaustome kubeliais, nuluptą česnaką pjaustome kuo smulkiau, saliero stiebus pjaustome maždaug 0,5 cm pločio griežinėliais. Visas daržoves dedame į puodą, kur jas troškiname apie 5 minutes su sviestu. Kai daržovės suminkštės, dedame išlukštentas midijas, pilame grietinėlę ir kaitiname. Kai užvirs beriame šviežių petražolių, nemažai pipirų ir šiek tiek druskytės. Paverdame apie 5 minutes. Skanu patiekti su bulvytėmis "fri". Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 1 sauja petražolių (smulkintos)
- 200 gramų salierų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 250 mililitrų grietinės (10 proc.)
- 500 gramų midijų (išlukštentos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas nulupame ir sutarkuojame, nuluptą svogūną supjaustome kubeliais, nuluptą česnaką pjaustome kuo smulkiau, saliero stiebus pjaustome maždaug 0,5 cm pločio griežinėliais. Visas daržoves dedame į puodą, kur jas troškiname apie 5 minutes su sviestu. Kai daržovės suminkštės, dedame išlukštentas midijas, pilame grietinėlę ir kaitiname. Kai užvirs beriame šviežių petražolių, nemažai pipirų ir šiek tiek druskytės. Paverdame apie 5 minutes. Skanu patiekti su bulvytėmis "fri". Skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą