• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 sauja petražolių (smulkintos)
  • 200 gramų salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 250 mililitrų grietinės (10 proc.)
  • 500 gramų midijų (išlukštentos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas nulupame ir sutarkuojame, nuluptą svogūną supjaustome kubeliais, nuluptą česnaką pjaustome kuo smulkiau, saliero stiebus pjaustome maždaug 0,5 cm pločio griežinėliais. Visas daržoves dedame į puodą, kur jas troškiname apie 5 minutes su sviestu. Kai daržovės suminkštės, dedame išlukštentas midijas, pilame grietinėlę ir kaitiname. Kai užvirs beriame šviežių petražolių, nemažai pipirų ir šiek tiek druskytės. Paverdame apie 5 minutes. Skanu patiekti su bulvytėmis "fri". Skanaus :)

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 sauja petražolių (smulkintos)
  • 200 gramų salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 250 mililitrų grietinės (10 proc.)
  • 500 gramų midijų (išlukštentos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas nulupame ir sutarkuojame, nuluptą svogūną supjaustome kubeliais, nuluptą česnaką pjaustome kuo smulkiau, saliero stiebus pjaustome maždaug 0,5 cm pločio griežinėliais. Visas daržoves dedame į puodą, kur jas troškiname apie 5 minutes su sviestu. Kai daržovės suminkštės, dedame išlukštentas midijas, pilame grietinėlę ir kaitiname. Kai užvirs beriame šviežių petražolių, nemažai pipirų ir šiek tiek druskytės. Paverdame apie 5 minutes. Skanu patiekti su bulvytėmis "fri". Skanaus :)

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų