Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2.5 vieneto morkų
  • 100 gramų ryžių
  • 6 vienetai vištienos sparnelių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 2 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į keptuvę supilame vandenį, vištienos prieskonius, tarkuotą pusę morkos, pomidorų padažą, sparnelius bei smulkiai supjaustyta 1 česnako skiltelę. Uždengiame dangčiu ir paliekame troškinti apie 30 min., vis pamaišant ir pavartant.
    Kol troškinys dar troškinasi pasiruošiame garnyrą. Tiesiog išverdame ryžius mažai pasūdytame vandenyje.
    Salotoms smulkiai sutarkuojame 2 morkas, išspaudžiame 2 skilteles česnako, įdedame pagal skonį druskos, pipirų, majonezo ir viską gerai išmaišome.
    Baigus troškintis sparneliams dedame juos į lėkštes, šalia įdedame ryžių ir pasigamintų salotų.
    Troškinio skystį galima panaudoti kaip padažą patiekalui.
    Puikus receptas pietums.
    Sotu ir skanu!
    Skanaus!

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2.5 vieneto morkų
  • 100 gramų ryžių
  • 6 vienetai vištienos sparnelių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 2 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į keptuvę supilame vandenį, vištienos prieskonius, tarkuotą pusę morkos, pomidorų padažą, sparnelius bei smulkiai supjaustyta 1 česnako skiltelę. Uždengiame dangčiu ir paliekame troškinti apie 30 min., vis pamaišant ir pavartant.
    Kol troškinys dar troškinasi pasiruošiame garnyrą. Tiesiog išverdame ryžius mažai pasūdytame vandenyje.
    Salotoms smulkiai sutarkuojame 2 morkas, išspaudžiame 2 skilteles česnako, įdedame pagal skonį druskos, pipirų, majonezo ir viską gerai išmaišome.
    Baigus troškintis sparneliams dedame juos į lėkštes, šalia įdedame ryžių ir pasigamintų salotų.
    Troškinio skystį galima panaudoti kaip padažą patiekalui.
    Puikus receptas pietums.
    Sotu ir skanu!
    Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų