INGREDIENTAI:
  -   2   česnakų 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
-   1 arbatinis šaukštelis   muskato (maltas) 
-   šiek tiek   petražolių (smulkintos) 
-   400 gramų   pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse) 
-   100 gramų   ryžių 
-   1 vienetas   svogūnų 
-   350 gramų   kiaulės faršo 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   aliejaus 
-   1 litras   sultinio (daržovių) 
-   1 arbatinis šaukštelis   kumino (maltas) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Kiaulienos faršą sumaišome su pakepintu susmulkintu svogūnu, išspaustu česnaku, druska bei pipirais.
 Suformuojame mažus kukuliukus ir apkepame keptuvėje su aliejumi.
 Apkeptus kukuliukus sudedame į puodą, supilame ryžius, sultinį, sudedame sutrintus pomidorus be odelių, kuminą, muskatą ir troškiname apie 30-45 min.
 Ištroškinus suberiame petražoles.
 Patiekiame šiltus.
 Skanaus!
   Autorius: Aušra 
           INGREDIENTAI:
  -   2   česnakų 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
-   1 arbatinis šaukštelis   muskato (maltas) 
-   šiek tiek   petražolių (smulkintos) 
-   400 gramų   pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse) 
-   100 gramų   ryžių 
-   1 vienetas   svogūnų 
-   350 gramų   kiaulės faršo 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   aliejaus 
-   1 litras   sultinio (daržovių) 
-   1 arbatinis šaukštelis   kumino (maltas) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Kiaulienos faršą sumaišome su pakepintu susmulkintu svogūnu, išspaustu česnaku, druska bei pipirais.
 Suformuojame mažus kukuliukus ir apkepame keptuvėje su aliejumi.
 Apkeptus kukuliukus sudedame į puodą, supilame ryžius, sultinį, sudedame sutrintus pomidorus be odelių, kuminą, muskatą ir troškiname apie 30-45 min.
 Ištroškinus suberiame petražoles.
 Patiekiame šiltus.
 Skanaus!
   Autorius: Aušra 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI