Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
  • 100 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 350 gramų kiaulės faršo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 litras sultinio (daržovių)
  • 1 arbatinis šaukštelis kumino (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos faršą sumaišome su pakepintu susmulkintu svogūnu, išspaustu česnaku, druska bei pipirais.
    Suformuojame mažus kukuliukus ir apkepame keptuvėje su aliejumi.
    Apkeptus kukuliukus sudedame į puodą, supilame ryžius, sultinį, sudedame sutrintus pomidorus be odelių, kuminą, muskatą ir troškiname apie 30-45 min.
    Ištroškinus suberiame petražoles.
    Patiekiame šiltus.
    Skanaus!

Autorius: Aušra

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
  • 100 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 350 gramų kiaulės faršo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 litras sultinio (daržovių)
  • 1 arbatinis šaukštelis kumino (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos faršą sumaišome su pakepintu susmulkintu svogūnu, išspaustu česnaku, druska bei pipirais.
    Suformuojame mažus kukuliukus ir apkepame keptuvėje su aliejumi.
    Apkeptus kukuliukus sudedame į puodą, supilame ryžius, sultinį, sudedame sutrintus pomidorus be odelių, kuminą, muskatą ir troškiname apie 30-45 min.
    Ištroškinus suberiame petražoles.
    Patiekiame šiltus.
    Skanaus!

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų