Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek morkų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek salierų (lapeliai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuvims)
  • 5 vienetai žuvies (raudės)
  • šiek tiek patisonų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį (raudes ar kt.) įtrinti žuvies prieskoniais, druska ir palikti kelioms valandom šaltai.
    Nuskustas bulves supjaustyti riekelėmis ar kubeliais, nuskustas morkas supjaustyti riekelėmis ar kubeliais, nuluptus patisonus supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sluoksniuojant dėti į karščiui atsparų indą, apibarstyti kapotais petražolių, salierų lapeliais, krapais. Ant viršaus dėti žuvį. Užpilti žuvies (ar daržovių) sultiniu ir troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek morkų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek salierų (lapeliai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuvims)
  • 5 vienetai žuvies (raudės)
  • šiek tiek patisonų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį (raudes ar kt.) įtrinti žuvies prieskoniais, druska ir palikti kelioms valandom šaltai.
    Nuskustas bulves supjaustyti riekelėmis ar kubeliais, nuskustas morkas supjaustyti riekelėmis ar kubeliais, nuluptus patisonus supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sluoksniuojant dėti į karščiui atsparų indą, apibarstyti kapotais petražolių, salierų lapeliais, krapais. Ant viršaus dėti žuvį. Užpilti žuvies (ar daržovių) sultiniu ir troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų