Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai svogūnų
  • 40 gramų kiaulės lašinių
  • 800 gramų triušienos
  • 0.5 litro pieno
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų sviesto
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa sukapojama gabalais, pasūdoma, pabarstoma pipirais ir apkepinama svieste. Gilaus keptuvo dugnas išklojamas plonai supjaustytais lašiniukais, lygiu sluoksniu ant jų suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai, o ant svogūnų sudedami apkepinti mėsos gabaliukai, užpilama karštu pienu ir troškinama ant mažos ugnies.

    Patiekiama užpilta tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinta. Prie mėsos duodama keptų bulvių ar virtų pupelių, bruknių košės.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų