Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 500 gramų kiaulės šoninės (liesa)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šoninę supjaustyti juostelėmis, pagardinti druska, pipirais, keptuvėje apkepinti su šlakeliu aliejaus ir užpylus gausiai sultiniu bei uždengus dangčiu troškinti apie 35-40 minučių. Miltus sumaišyti su skysčiu iš keptuvės ir užpilti atgal ant mėsytės. Maišant pakepinti iki 5 minučių. Tiekti su mėgstamu garnyru, pvz. ryžiais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 500 gramų kiaulės šoninės (liesa)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šoninę supjaustyti juostelėmis, pagardinti druska, pipirais, keptuvėje apkepinti su šlakeliu aliejaus ir užpylus gausiai sultiniu bei uždengus dangčiu troškinti apie 35-40 minučių. Miltus sumaišyti su skysčiu iš keptuvės ir užpilti atgal ant mėsytės. Maišant pakepinti iki 5 minučių. Tiekti su mėgstamu garnyru, pvz. ryžiais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų