REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Žuvį nusausinti ir pasūdyti. Lašinius sukapoti kubeliais. 
Svogūną nulupti, susmulkinti ir 3 - 5 min. pakepinti su lašinukais, kol gražiai pagels. Grybus nuplauti (jei sūdyti, tai išmirkyti), pavirti 40 min.,o tada sudėti prie svogūnų ir 10 min. kepti. Keptuvę nukaisti, grybus pabarstyti malta paprika - Nedideliame puode į sultinį įsukti miltus, užvirinti ir dvi minutes kaitinti. Tada praaušinti, dėti grietinę ir sumaišyti.
 -  Ugniai atsparų indą ištepti sviestu, sudėti žuvį, aplieti padažu ir pašauti į orkaitę, įkaitintą iki 180°C temperatūros. Kepti 25 min.
Patiekalą pabarstyti smulkintais krapais ir tiekti su keptais grybais, virtomis bulvėmis.
Skanaus! 
REKLAMA
 
  
