Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių
  • 1 vienetas salierų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 40 gramų taukų (riebalų) (ar aliejaus)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 stiklinės sultinio
  • 800 gramų briedienos (marinuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa supjaustoma gabalais, pasūdoma, apibarstoma maltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau dedama į puodą su sultiniu arba verdančiu vandeniu (kad vos būtų apsemta), suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės, įdedama riebalų ir troškinama ant mažos ugnies.

    Ištroškinta minkšta mėsa sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu, grietine pagardintu padažu, kuriame troškinta. Atskirai duodama bulvių košės, virtų makaronų, troškintų burokėlių ar bruknių uogienės.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų