Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 15 vienetų trešnių
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 vienetas burokėlių ( (virtas, kumščio dydžio) )
  • 1 vienetas apelsinų ((sultys))

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 15 vienetų trešnių
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 vienetas burokėlių ( (virtas, kumščio dydžio) )
  • 1 vienetas apelsinų ((sultys))

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlį išvirti. Geriausia iškepti (nesūdytą) orkaitėje. Tada sutarkuoti.
  2. Iš trešnių išimti kauliukus, jas supjaustyti šiaudeliais. Sumaišyti su burokėliais. Paragauti. Jeigu norisi skonio, kuriame labiau vyrautų trešnės, jų pridėti daugiau. Arba mažiau, jeigu norisi, kad vyrautų burokėliai.
  3. Tada česnaką supjaustyti kuo smulkiau. Viską sudėti į dubenį ir išmaišyti. Apšlakstyti apelsino sultimis.

    Skanaus

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų