Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 50 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 30 gramų sviesto
  • šiek tiek džiovintų bazilikų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 50 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 30 gramų sviesto
  • šiek tiek džiovintų bazilikų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti bulvių košę. Košė turi būti be gumulų (todėl galima naudoti maišytuvą). Pridėti sviestos, pieno, kiaušinį. Gerai sumaišykite. Po mažu dėti miltų. Masė turėtų būti kaip grietinė (priminti kremą), bet ne skysta, nes tešla išsilies per vaflinės kraštus. Į masę pridėti druskos ir SANTA MARIA baziliko. Vaflinę gerai įkaitinti su aliejumi ir įdėti bulvių košę (1 pilną šaukštą). Jei norite storesnių traškučių, tada 2 šaukštai. Kai traškučiai bus paskrudinti, švelniai nuimti iš vaflinės ir supjaustyti arba sulaužyti.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų