Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 3 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
  • 500 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustome maždaug 2-3 cm dydžio gabaliukais, paprieskoniuojame (karis, pipirai, kaledra) ir palaikome maždaug pusvalandį.
    Į polietileninį maišelį dedame miltus bei krakmolą ir, sudėjus vištieną, gerai papurtome, kad apsivoliotų.
    Kepame gerai įkaitintame aliejuje (puode arba fritiūrinėje).
    Geriausia dėti po vieną gabaliuką, kad nesiliestų ir nesuliptų.
    Iškeptus vištienos gabaliukus dedame į lėkštę, išklotą virtuviniu rankšluosčiu, kad nusivarvėtų aliejus.
    Į keptuvę pilame 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname sezamus.
    Tuomet pilame į keptuvę citrinos sultis, sojos padažą, dedame medų, gerai išmaišome ir kai tik pradeda kristalizuotis beriame į tą keptuvę vištienos gabaliukus ir gerai apvoliojame.
    Patiekiame dar karštą su garuose virtais ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 3 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
  • 500 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustome maždaug 2-3 cm dydžio gabaliukais, paprieskoniuojame (karis, pipirai, kaledra) ir palaikome maždaug pusvalandį.
    Į polietileninį maišelį dedame miltus bei krakmolą ir, sudėjus vištieną, gerai papurtome, kad apsivoliotų.
    Kepame gerai įkaitintame aliejuje (puode arba fritiūrinėje).
    Geriausia dėti po vieną gabaliuką, kad nesiliestų ir nesuliptų.
    Iškeptus vištienos gabaliukus dedame į lėkštę, išklotą virtuviniu rankšluosčiu, kad nusivarvėtų aliejus.
    Į keptuvę pilame 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname sezamus.
    Tuomet pilame į keptuvę citrinos sultis, sojos padažą, dedame medų, gerai išmaišome ir kai tik pradeda kristalizuotis beriame į tą keptuvę vištienos gabaliukus ir gerai apvoliojame.
    Patiekiame dar karštą su garuose virtais ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų