Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 200 gramų pupelių (virtos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek majonezo ((per Kūčias aliejus))
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus, morkas ir svogūną susmulkinti. Morkas ir svogūną pakepinti, kol svogūnas įgaus aukso spalvą. Visus ingridientus sumaišyti, berti prieskonius, dėti majonezą. Skanaus.

    P.S. Šis patiekalas puikiai tiks Kūčioms ir Advento laikotarpiui. Preciziškai besilaikantiems pasninko, majonezą siūlyčiau pakeisti aliejumi.

Autorius: Birutė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 200 gramų pupelių (virtos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek majonezo ((per Kūčias aliejus))
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus, morkas ir svogūną susmulkinti. Morkas ir svogūną pakepinti, kol svogūnas įgaus aukso spalvą. Visus ingridientus sumaišyti, berti prieskonius, dėti majonezą. Skanaus.

    P.S. Šis patiekalas puikiai tiks Kūčioms ir Advento laikotarpiui. Preciziškai besilaikantiems pasninko, majonezą siūlyčiau pakeisti aliejumi.

Autorius: Birutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų