Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 200 gramų pupelių (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek majonezo ((per Kūčias aliejus))
- 2 vienetai marinuotų agurkų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus, morkas ir svogūną susmulkinti. Morkas ir svogūną pakepinti, kol svogūnas įgaus aukso spalvą. Visus ingridientus sumaišyti, berti prieskonius, dėti majonezą. Skanaus.
P.S. Šis patiekalas puikiai tiks Kūčioms ir Advento laikotarpiui. Preciziškai besilaikantiems pasninko, majonezą siūlyčiau pakeisti aliejumi.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 200 gramų pupelių (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek majonezo ((per Kūčias aliejus))
- 2 vienetai marinuotų agurkų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus, morkas ir svogūną susmulkinti. Morkas ir svogūną pakepinti, kol svogūnas įgaus aukso spalvą. Visus ingridientus sumaišyti, berti prieskonius, dėti majonezą. Skanaus.
P.S. Šis patiekalas puikiai tiks Kūčioms ir Advento laikotarpiui. Preciziškai besilaikantiems pasninko, majonezą siūlyčiau pakeisti aliejumi.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą