Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai picos papločių
  • 200 gramų lašišų (raudona, sūdyta)
  • 200 gramų tunų (konservuotas (aliejuje))
  • 400 gramų grietinės
  • 6 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas agurkų
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai picos papločių
  • 200 gramų lašišų (raudona, sūdyta)
  • 200 gramų tunų (konservuotas (aliejuje))
  • 400 gramų grietinės
  • 6 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas agurkų
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pios paplotėlis perpjauname išilgai. Į grietinę išspaudžiame česnaką, pagardiname druska, pipirais. Tūna susmulkinam šakutės pagalba iki vientisos masės. Lašiša supjaustome. Sluoksniuojame tortą-simištinį.
  2. Į atidaromą torto formą dedam vieną puselę picos paplotėlio, sutepame padažu, sudedam dalį lašišos, dedam kita paplotėlį, sutepam padažų, dedam tūną, dedam dar vieną paplotėlį, sutepam padažų, sudedam lašišą ir t.t. kol sudėsite visus paplotėlius.
  3. Torta uždengiame maistinė plevele ir paliekame šaltai. Geriausiai per naktį. Papuošiame agurko griežinėliais ir pomidoriukų puselėmis.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų