Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 7 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 50 gramų sirupo (braškių-aviečių)
- 3 valgomieji šaukštai sirupo (Dansukker auksaspalvis)
- 520 gramų grietinėlės
- 50 gramų pieniško šokolado
- 200 gramų braškių (avietinės)
- 150 gramų sviesto
- 50 gramų kokosų (drožlės)
- 30 gramų romo
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 500 gramų maskarponės sūrio
- 370 gramų želė cukraus „multi“
- šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakti su cukraus sirupu ir 2 šaukštais grietinėlės. Įmaišyti garuose tirpintą sviestą. Tuomet supilti miltus, sumaišytus su kakava ir kepimo milteliais. Dar įberti citrinos žievelių ir gerai išmaišyti.
Torto formoje iškepti lakštą. Jį padalinti pusiau.
Visą želė - cukraus pakuotę ištirpinti likusioje grietinėlėje (500 g) ir pavirti apie 30 sekundžių. Atšaldyti iki kambario temperatūros ir atsargiai išmaišyti su maskarponės sūriu. Jei patinka, įberti muskato.
Lakštą, esantį torto formoje, palaistyti braškių - aviečių sirupu (mano naminis buvo), išmaišytu su romu. Jei valgys vaikai, romo nepilti.
Palaukti, kol susigers ir užpilti kremo sluoksniu.
Palaikyti šaldytuve, kol ims stingti. Dėti vėl sirupo - romo mišiniu apšlakstytą lakštą. Ant jo supilti likusią baltą masę.
Kai sustings, papuošti uogomis su lapeliais, šokoladu, kokoso drožlėmis.
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 7 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 50 gramų sirupo (braškių-aviečių)
- 3 valgomieji šaukštai sirupo (Dansukker auksaspalvis)
- 520 gramų grietinėlės
- 50 gramų pieniško šokolado
- 200 gramų braškių (avietinės)
- 150 gramų sviesto
- 50 gramų kokosų (drožlės)
- 30 gramų romo
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 500 gramų maskarponės sūrio
- 370 gramų želė cukraus „multi“
- šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakti su cukraus sirupu ir 2 šaukštais grietinėlės. Įmaišyti garuose tirpintą sviestą. Tuomet supilti miltus, sumaišytus su kakava ir kepimo milteliais. Dar įberti citrinos žievelių ir gerai išmaišyti.
Torto formoje iškepti lakštą. Jį padalinti pusiau.
Visą želė - cukraus pakuotę ištirpinti likusioje grietinėlėje (500 g) ir pavirti apie 30 sekundžių. Atšaldyti iki kambario temperatūros ir atsargiai išmaišyti su maskarponės sūriu. Jei patinka, įberti muskato.
Lakštą, esantį torto formoje, palaistyti braškių - aviečių sirupu (mano naminis buvo), išmaišytu su romu. Jei valgys vaikai, romo nepilti.
Palaukti, kol susigers ir užpilti kremo sluoksniu.
Palaikyti šaldytuve, kol ims stingti. Dėti vėl sirupo - romo mišiniu apšlakstytą lakštą. Ant jo supilti likusią baltą masę.
Kai sustings, papuošti uogomis su lapeliais, šokoladu, kokoso drožlėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą