Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 ir 1/3 stiklinės cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 ir 3/5 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos (nugesinta)
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 100 gramų sviesto
  • 900 gramų grietinės
  • 4 saujos riešutų
  • 80 gramų kondensuoto pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius ištrinti su 1 stikline cukraus. Tuomet sudėti 200 gramų grietinės, kondensuotą pieną, nugesintą sodą, miltus ir viską išmaišyti.
    Trečdalį šios tešlos iškepti. Kepti 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
    Į likusius du trečdalius gautos masės įdėti 2 šaukštus kakavos ir taip pat iškepti.
    Kremui išplakti likusius 700 gramų grietinės ir 1 stiklinę cukraus, įdėti truputį citrinos rūgšties bei, jei norite, kokių nors kvapų.
    Iškeptą baltą dalį perpjauti per pusę ir pertepti.
    Iškeptą rudą dalį supjaustyti, tepti kremą ir dėti ant baltosios dalies.
    Glaistui išmaišyti likusius 2 šaukštus kakavos, trečdalį stiklinės cukraus, vandenį ir sviestą.
    Gautą glaistui masę su karščiui atspariu indu dėti į karštą vandenį, pakaitinti, užpilti šią masę ant torto viršaus ir užbarstyti riešutų.
    Į kremą, jei norite, galite įpilti ir mėgstamų uogų.
    Skanaus!

Autorius: Greta

INGREDIENTAI:

  • 2 ir 1/3 stiklinės cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 ir 3/5 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos (nugesinta)
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 100 gramų sviesto
  • 900 gramų grietinės
  • 4 saujos riešutų
  • 80 gramų kondensuoto pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius ištrinti su 1 stikline cukraus. Tuomet sudėti 200 gramų grietinės, kondensuotą pieną, nugesintą sodą, miltus ir viską išmaišyti.
    Trečdalį šios tešlos iškepti. Kepti 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
    Į likusius du trečdalius gautos masės įdėti 2 šaukštus kakavos ir taip pat iškepti.
    Kremui išplakti likusius 700 gramų grietinės ir 1 stiklinę cukraus, įdėti truputį citrinos rūgšties bei, jei norite, kokių nors kvapų.
    Iškeptą baltą dalį perpjauti per pusę ir pertepti.
    Iškeptą rudą dalį supjaustyti, tepti kremą ir dėti ant baltosios dalies.
    Glaistui išmaišyti likusius 2 šaukštus kakavos, trečdalį stiklinės cukraus, vandenį ir sviestą.
    Gautą glaistui masę su karščiui atspariu indu dėti į karštą vandenį, pakaitinti, užpilti šią masę ant torto viršaus ir užbarstyti riešutų.
    Į kremą, jei norite, galite įpilti ir mėgstamų uogų.
    Skanaus!

Autorius: Greta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų