• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2.5 stiklinės cukraus
  • 1 stiklinė graikinių riešutų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 200 gramų sviesto
  • 250 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite kremą: išsukite minkštą sviestą su kakava ir 0,5 stiklinės cukraus. Dar vieną stiklinę cukraus suberkite į grietinę ir išplakite su mikseriu. Abi mases sumaišykite vieną su kita ir taip pat išplakite su mikseriu.
    Paruoškite tešlą: kiaušinius, stiklinę cukraus, medų ir sodą sumaišykite ir pakaitinkite, vis pamaišant, ant karštos vandens vonelės. Kai tik masės apimtis padidės ir pabals, po truputėlį suberkite 2 stiklines miltų. Po to nuimkite nuo ugnies ir suberkite likusius miltus.
    Gerai išminkykite tešlą, padalinkite ją į 5-7 dalis ir palaikykite šiltai.
    Vėliau iškočiokite papločius ir iškepkite juos. Ataušinkite.
    Formuokite tortą: paplotys, kremas su riešutais, paplotys, kremas ir t. t.
    Torto viršų puoškite savo nuožiūra.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 2.5 stiklinės cukraus
  • 1 stiklinė graikinių riešutų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 200 gramų sviesto
  • 250 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite kremą: išsukite minkštą sviestą su kakava ir 0,5 stiklinės cukraus. Dar vieną stiklinę cukraus suberkite į grietinę ir išplakite su mikseriu. Abi mases sumaišykite vieną su kita ir taip pat išplakite su mikseriu.
    Paruoškite tešlą: kiaušinius, stiklinę cukraus, medų ir sodą sumaišykite ir pakaitinkite, vis pamaišant, ant karštos vandens vonelės. Kai tik masės apimtis padidės ir pabals, po truputėlį suberkite 2 stiklines miltų. Po to nuimkite nuo ugnies ir suberkite likusius miltus.
    Gerai išminkykite tešlą, padalinkite ją į 5-7 dalis ir palaikykite šiltai.
    Vėliau iškočiokite papločius ir iškepkite juos. Ataušinkite.
    Formuokite tortą: paplotys, kremas su riešutais, paplotys, kremas ir t. t.
    Torto viršų puoškite savo nuožiūra.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų