Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų varškės
  • 4 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto (minkštas)
  • 4 valgomieji šaukštai razinų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek džiūvesėlių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų varškės
  • 4 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto (minkštas)
  • 4 valgomieji šaukštai razinų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek džiūvesėlių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę sudėti į dubenį, atskirame inde manus sumaišyti su pienu, atskirti trynį ir įmaišyti į varškę, suberti cukrų, sudėti sviestą, nuplikytas razinas, išbrinkusius manus su pienu bei įberti druskos. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į varškės masę.
  2. Skardą patepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais.
  3. Kepti 150 - 200°C temp. orkaitėje 30 - 40 minučių.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų