Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.09 05:01 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 1 kvietinių miltų
- 1 stiklinė alaus (šviesus)
- 60 mililitrų majonezo
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek aliejaus
- 400 gramų šparagų
- 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite miltus, druską, pipirus, 1 šaukštelį tarkuotos citrinos žievelės ir alų.
Į gautą tešlą merkite šparagus ir kepkite įkaitusiame aliejuje.
Apkepusius šparagus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų riebalų perteklių.
Pasigaminkite padažą iš majonezo, citrinos sulčių ir šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės.
Patiekite su padažu kaip užkandį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 1 kvietinių miltų
- 1 stiklinė alaus (šviesus)
- 60 mililitrų majonezo
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek aliejaus
- 400 gramų šparagų
- 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite miltus, druską, pipirus, 1 šaukštelį tarkuotos citrinos žievelės ir alų.
Į gautą tešlą merkite šparagus ir kepkite įkaitusiame aliejuje.
Apkepusius šparagus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų riebalų perteklių.
Pasigaminkite padažą iš majonezo, citrinos sulčių ir šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės.
Patiekite su padažu kaip užkandį.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

× Pranešti klaidą