Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 kvietinių miltų
  • 1 stiklinė alaus (šviesus)
  • 60 mililitrų majonezo
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 400 gramų šparagų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite miltus, druską, pipirus, 1 šaukštelį tarkuotos citrinos žievelės ir alų.
    Į gautą tešlą merkite šparagus ir kepkite įkaitusiame aliejuje.
    Apkepusius šparagus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų riebalų perteklių.
    Pasigaminkite padažą iš majonezo, citrinos sulčių ir šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės.
    Patiekite su padažu kaip užkandį.
    Skanaus.

Autorius: Giedrė

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 kvietinių miltų
  • 1 stiklinė alaus (šviesus)
  • 60 mililitrų majonezo
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 400 gramų šparagų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite miltus, druską, pipirus, 1 šaukštelį tarkuotos citrinos žievelės ir alų.
    Į gautą tešlą merkite šparagus ir kepkite įkaitusiame aliejuje.
    Apkepusius šparagus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų riebalų perteklių.
    Pasigaminkite padažą iš majonezo, citrinos sulčių ir šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės.
    Patiekite su padažu kaip užkandį.
    Skanaus.

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų