Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų morkų
  • 20 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 100 gramų svogūnų
  • 500 gramų vištienos kepenėlių
  • 20 vienetų kiaušinių (putepelių, kietai virti)
  • 150 mililitrų grietinėlės (10-20 % riebumo)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek džiovintų bazilikų
  • šiek tiek petražolių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų morkų
  • 20 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 100 gramų svogūnų
  • 500 gramų vištienos kepenėlių
  • 20 vienetų kiaušinių (putepelių, kietai virti)
  • 150 mililitrų grietinėlės (10-20 % riebumo)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek džiovintų bazilikų
  • šiek tiek petražolių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai dar reikės 40 tartalečių.
    Smulkiai supjaustykite svogūną.
    Sutarkuokite nuskustas morkas.
    Svogūnus ir morkas pakepinkite keptuvėje su aliejumi.
    Tuomet sudėkite išvirtas bei sumaltas kepenėles ir, paskaninę druska bei pipirais, pakepinkite apie 15-20 min.
    Tuomet supilti grietinėlę, sudėti SANTA MARIA prieskonines žoleles ir, viską gerai išmaišius, nukelti nuo ugnies.
    Gautą masę sudėti į tartaletes.
    Ant kiekvienos tartaletės dėti po pusę putpelės kiaušinio bei vyšninio pomidoro.
    papuošti svogūnų laiškais.
    Skanaus.

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų