Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių (įdarui)
  • šiek tiek čiobrelių (įdarui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
  • 2 vienetai pomidorų pastos (įdarui)
  • 500 gramų porų (įdarui)
  • 500 gramų svogūnų (įdarui)
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų vandens (šiltas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (įdarui)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
  • 160 gramų šprotų (įdarui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių (įdarui)
  • šiek tiek čiobrelių (įdarui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
  • 2 vienetai pomidorų pastos (įdarui)
  • 500 gramų porų (įdarui)
  • 500 gramų svogūnų (įdarui)
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų vandens (šiltas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (įdarui)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
  • 160 gramų šprotų (įdarui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišyti su druska ir mielėmis. Iš lėto supilti šiltą vandenį ir aliejų. Maišytit tešlą ne mažiau kaip 5 min. Tada uždengti rankšluosčiu ir kildinti tešlą 1 val.
    Svogūnus ir porus supjaustyti plonais žiedais ir apkepti aliejuje, kad suminkštėtų.
    Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu ir nulupti odelę, supjaustyti kubeliais ir sudėti į svogūnus. Sudėti prieskonius, uždengti ir troškinti 45 min. Likus 10 min. iki troškinimo pabaigos, dangtį nuimti. Troškinį atvėsinti.
    Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Kepimo formą ištepti riebalais. Tešlą iškočioti, įdėti į formą, padaryti kraštelius. Ant tešlos sudėti įdarą, šprotus ir alyvuoges.
    Kepti apie 30 min.

Autorius: Pupa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų