Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės miltai
  • 2 stiklinės cukraus
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės morkų (tarkuotos)
  • 1 stiklinė graikinių riešutų
  • 1 stiklinė razinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 500 gramų sūris (kreminis)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės miltai
  • 2 stiklinės cukraus
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės morkų (tarkuotos)
  • 1 stiklinė graikinių riešutų
  • 1 stiklinė razinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 500 gramų sūris (kreminis)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, sodą, druską, vanilinį cukrų ir cinamoną persijoti.
  2. Į dubenį suberti cukrų ir supilti aliejų, išplakti. Po vieną mušti kiaušinius.
  3. Drėgnus ir sausus ingridientus sumaišyti kartu, sudėti tarkuotas morkas, riešutus, razinas, gerai išmaišyti.
  4. Kepti apie 35 – 40 minučių 175°C temp.
  5. Iškeptą pyragą supjaustyti lakštais, pertepti kreminio sūrio mase, pagardinti cukrumi ir citrina.

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų