1. Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais ir druska. 2. Įmaišyti kokoso drožles ir avižinius dribsnius. 3. Kitame inde išplakti kiaušinius su cukrumi ir supilti į miltų - kokosų drožlių - dribsnių mišinį. 4. Sviestą ištirpinti atskirame indelyje, šiek tiek atvėsinti ir supilti į tešlą. Viską gerai išmaišyti. 5.Orkaitę įkaitinti iki 180° C. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi. 6. Iš tešlos formuoti graikiško riešuto dydžio rutuliukus. Jei tešla limpa prie rankų, pirštus retkarčiais sudrėkinti vandeniu. 7. Tešlos rutuliukus sudėti į kepimo skardą, paliekant nemažus tarpus tarp jų, ir kiekvieną rutuliuką suploti šakute ar tiesiog pirštais. 8. Sausainius šauti į labai gerai įkaitusią orkaitę ir kepti 12 – 15 min. Atvėsintus papuošti tirpintu juoduoju šokoladu. Skanaus!