Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 225 gramai kvietinių miltų
  • šiek tiek juodojo šokolado (papuošimui)
  • 125 gramai sviesto
  • šiek tiek riešutų (papuošimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą su cukrumi trinti tol, kol masė pasidarys puri ir šviesi. Supilti trynius ir gerai išplakti. Įmaišyti išsijotus miltus. Ant miltais pabarstyto stalo iš tešlos iškočioti lakštą. Išspausti su formelėmis sausainius ir dėti į kepimo skardą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 min., kol gražiai parus. Pasidaryti glajų (šiuo atveju naudotas pirktinis mikrobangu krosnelėje paruošiamas šokoladinis glajus), aplieti sausainukus ir pabarstyti migdolų drožlėmis. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 225 gramai kvietinių miltų
  • šiek tiek juodojo šokolado (papuošimui)
  • 125 gramai sviesto
  • šiek tiek riešutų (papuošimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą su cukrumi trinti tol, kol masė pasidarys puri ir šviesi. Supilti trynius ir gerai išplakti. Įmaišyti išsijotus miltus. Ant miltais pabarstyto stalo iš tešlos iškočioti lakštą. Išspausti su formelėmis sausainius ir dėti į kepimo skardą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 min., kol gražiai parus. Pasidaryti glajų (šiuo atveju naudotas pirktinis mikrobangu krosnelėje paruošiamas šokoladinis glajus), aplieti sausainukus ir pabarstyti migdolų drožlėmis. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų