Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų graikinių riešutų (be kevalo)
  • 40 gramų kakavos (milteliai, saldinti)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 50 gramų saulėgrąžų (gliaudytos)
  • 2 valgomieji šaukštai sirupo (agavų)
  • 75 gramai razinų
  • 200 gramų avižinių dribsnių
  • 50 gramų linų sėmenų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avižiniai dribsniai, smulkinti graikiniai riešutai, saulėgrąžos bei linų sėmenys pakepinami sausoje keptuvėje, kol įgauna auksinį atspalvį.
    Viskas sudedama į vieną dubenį su razinomis, kakava, agavų sirupu bei medumi ir išmaišoma.
    Viskas sudedama ant maistinės plėvelės, suformuojama norima forma, paslegiama ir paliekama maždaug 3-4 val.
    Patiekiama supjausčius gabalėliais.
    Skanaus!

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų graikinių riešutų (be kevalo)
  • 40 gramų kakavos (milteliai, saldinti)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 50 gramų saulėgrąžų (gliaudytos)
  • 2 valgomieji šaukštai sirupo (agavų)
  • 75 gramai razinų
  • 200 gramų avižinių dribsnių
  • 50 gramų linų sėmenų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avižiniai dribsniai, smulkinti graikiniai riešutai, saulėgrąžos bei linų sėmenys pakepinami sausoje keptuvėje, kol įgauna auksinį atspalvį.
    Viskas sudedama į vieną dubenį su razinomis, kakava, agavų sirupu bei medumi ir išmaišoma.
    Viskas sudedama ant maistinės plėvelės, suformuojama norima forma, paslegiama ir paliekama maždaug 3-4 val.
    Patiekiama supjausčius gabalėliais.
    Skanaus!

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų