Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų graikinių riešutų (be kevalo)
- 40 gramų kakavos (milteliai, saldinti)
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 50 gramų saulėgrąžų (gliaudytos)
- 2 valgomieji šaukštai sirupo (agavų)
- 75 gramai razinų
- 200 gramų avižinių dribsnių
- 50 gramų linų sėmenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avižiniai dribsniai, smulkinti graikiniai riešutai, saulėgrąžos bei linų sėmenys pakepinami sausoje keptuvėje, kol įgauna auksinį atspalvį.
Viskas sudedama į vieną dubenį su razinomis, kakava, agavų sirupu bei medumi ir išmaišoma.
Viskas sudedama ant maistinės plėvelės, suformuojama norima forma, paslegiama ir paliekama maždaug 3-4 val.
Patiekiama supjausčius gabalėliais.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 50 gramų graikinių riešutų (be kevalo)
- 40 gramų kakavos (milteliai, saldinti)
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 50 gramų saulėgrąžų (gliaudytos)
- 2 valgomieji šaukštai sirupo (agavų)
- 75 gramai razinų
- 200 gramų avižinių dribsnių
- 50 gramų linų sėmenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avižiniai dribsniai, smulkinti graikiniai riešutai, saulėgrąžos bei linų sėmenys pakepinami sausoje keptuvėje, kol įgauna auksinį atspalvį.
Viskas sudedama į vieną dubenį su razinomis, kakava, agavų sirupu bei medumi ir išmaišoma.
Viskas sudedama ant maistinės plėvelės, suformuojama norima forma, paslegiama ir paliekama maždaug 3-4 val.
Patiekiama supjausčius gabalėliais.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą