Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai medaus
  • 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai razinų
  • 5 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitintame aliejuje pakepinti avižinius dribsnius ir saulėgrąžas, kol gražiai apskrus. Maišant supilti razinas, sudėti medų. Kaitinti tol, kol medus tolygiai pasiskirstys ir beveik užvirs. Sudėti į formą maždaug 1-2 cm storio sluoksniu, prispausti ir kelias valandas laikyti šaldytuve, kol sukietės. Po to supjaustyti kvadratėliais arba kita jūsų norima forma.

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai medaus
  • 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai razinų
  • 5 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitintame aliejuje pakepinti avižinius dribsnius ir saulėgrąžas, kol gražiai apskrus. Maišant supilti razinas, sudėti medų. Kaitinti tol, kol medus tolygiai pasiskirstys ir beveik užvirs. Sudėti į formą maždaug 1-2 cm storio sluoksniu, prispausti ir kelias valandas laikyti šaldytuve, kol sukietės. Po to supjaustyti kvadratėliais arba kita jūsų norima forma.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų