Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (džiovintas, maltas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 2 ir 1/5 stiklinės kvietinių miltų
  • 170 gramų parmezano sūrio
  • 1/3 arbatinio šaukštelio druskos
  • 7 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 3/4 stiklinės pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, juoduosius pipirus, kepimo miltelius, bazilikus ir druską.
    Šaltą sviestą supjaustykite mažais gabaliukais.
    Sviestą sukapokite su sumaišytais sausais ingredientais.
    Sudėkite tarkuotą sūrį, supilkite pasukas ir sumaišykite (per ilgai nemaišykite, kad sviestas liktų šaltas).
    Iškočiokite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus ir supjaustykite kvadratais.
    Kepkite apie 12-16 minučių 240 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Nijolė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (džiovintas, maltas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 2 ir 1/5 stiklinės kvietinių miltų
  • 170 gramų parmezano sūrio
  • 1/3 arbatinio šaukštelio druskos
  • 7 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 3/4 stiklinės pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, juoduosius pipirus, kepimo miltelius, bazilikus ir druską.
    Šaltą sviestą supjaustykite mažais gabaliukais.
    Sviestą sukapokite su sumaišytais sausais ingredientais.
    Sudėkite tarkuotą sūrį, supilkite pasukas ir sumaišykite (per ilgai nemaišykite, kad sviestas liktų šaltas).
    Iškočiokite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus ir supjaustykite kvadratais.
    Kepkite apie 12-16 minučių 240 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Nijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų