Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai sumalti)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų špinatų
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
- 2 stiklinės pieno
- šiek tiek sūris (parmezano)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išvirti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais. Sumaišyti su smulkintomis petražolėmis ir šviežiai grūstais pipirais.
Svogūną supjaustyti labai smulkiai.
Špinato lapelius supjaustyti išilgai ir kartu su svogūnais sudėti į verdantį pasūdytą vandenį.
Užvirinti ir pavirti 5 min. Prieš nukeliant nuo ugnies, supilti pieną ir užvirti. Jei norisi tirštesnės sriubos, galima įdėti miltų.
Sriubą supilti į lėkštę, sudėti kiaušinius su petražolėmis ir įberti šiek tiek tarkuoto sūrio.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai sumalti)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų špinatų
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
- 2 stiklinės pieno
- šiek tiek sūris (parmezano)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išvirti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais. Sumaišyti su smulkintomis petražolėmis ir šviežiai grūstais pipirais.
Svogūną supjaustyti labai smulkiai.
Špinato lapelius supjaustyti išilgai ir kartu su svogūnais sudėti į verdantį pasūdytą vandenį.
Užvirinti ir pavirti 5 min. Prieš nukeliant nuo ugnies, supilti pieną ir užvirti. Jei norisi tirštesnės sriubos, galima įdėti miltų.
Sriubą supilti į lėkštę, sudėti kiaušinius su petražolėmis ir įberti šiek tiek tarkuoto sūrio.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą