Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai sumalti)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų špinatų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
  • 2 stiklinės pieno
  • šiek tiek sūris (parmezano)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išvirti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais. Sumaišyti su smulkintomis petražolėmis ir šviežiai grūstais pipirais.
    Svogūną supjaustyti labai smulkiai.
    Špinato lapelius supjaustyti išilgai ir kartu su svogūnais sudėti į verdantį pasūdytą vandenį.
    Užvirinti ir pavirti 5 min. Prieš nukeliant nuo ugnies, supilti pieną ir užvirti. Jei norisi tirštesnės sriubos, galima įdėti miltų.
    Sriubą supilti į lėkštę, sudėti kiaušinius su petražolėmis ir įberti šiek tiek tarkuoto sūrio.

Autorius: Aurelija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai sumalti)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų špinatų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
  • 2 stiklinės pieno
  • šiek tiek sūris (parmezano)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išvirti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais. Sumaišyti su smulkintomis petražolėmis ir šviežiai grūstais pipirais.
    Svogūną supjaustyti labai smulkiai.
    Špinato lapelius supjaustyti išilgai ir kartu su svogūnais sudėti į verdantį pasūdytą vandenį.
    Užvirinti ir pavirti 5 min. Prieš nukeliant nuo ugnies, supilti pieną ir užvirti. Jei norisi tirštesnės sriubos, galima įdėti miltų.
    Sriubą supilti į lėkštę, sudėti kiaušinius su petražolėmis ir įberti šiek tiek tarkuoto sūrio.

Autorius: Aurelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų