Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek graikinių riešutų
  • šiek tiek kedro riešutų
  • šiek tiek kviečių (gemalai)
  • šiek tiek moliūgų (sėklos)
  • 100 gramų salotų
  • šiek tiek saulėgrąžų
  • 200 gramų špinatų
  • 100 gramų jaučio kumpio (vytintas)
  • šiek tiek acto (balzaminis)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek sėlenų
  • 100 gramų sūris (parmezano)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į didelį dubenį suplėšyti špinatus ir salotų lapus, kumpio juosteles. Nemaišyti. Apibarstyti kviečių gemalais, sėlenomis, sėmenimis. Užberti riešutų, moliūgų sėklų ir saulėgrąžų. Užspausti citrinos sulčių.
    Kitame dubenėlyje sumaišyti aliejų, balzaminį actą ir supilti ant salotų.
    Atsargiai viską sumaišyti ir apibarstyti smulkiai tarkuotu parmezanu.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek graikinių riešutų
  • šiek tiek kedro riešutų
  • šiek tiek kviečių (gemalai)
  • šiek tiek moliūgų (sėklos)
  • 100 gramų salotų
  • šiek tiek saulėgrąžų
  • 200 gramų špinatų
  • 100 gramų jaučio kumpio (vytintas)
  • šiek tiek acto (balzaminis)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek sėlenų
  • 100 gramų sūris (parmezano)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į didelį dubenį suplėšyti špinatus ir salotų lapus, kumpio juosteles. Nemaišyti. Apibarstyti kviečių gemalais, sėlenomis, sėmenimis. Užberti riešutų, moliūgų sėklų ir saulėgrąžų. Užspausti citrinos sulčių.
    Kitame dubenėlyje sumaišyti aliejų, balzaminį actą ir supilti ant salotų.
    Atsargiai viską sumaišyti ir apibarstyti smulkiai tarkuotu parmezanu.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų