Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų špinatų
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų grietinės
  • 6 stiklinės sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Špinatai nuplaunami, supjaustomi ir 2 min. palaikomi užpilti karštu vandeniu. Vėliau išgriebiami ir su prieskoniais pavirinami sultinyje. Įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos ir užbalinama grietine.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų