Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 300 gramų dešros (ar dešrelės)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagines pupeles (su ankštimis) pavirti pasūdytame vandenyje, kol pasidarys minkštesnės, ir išvirti kubeliais supjaustytas bulves.
    Šparagines pupeles susmulkinti (perpjauti į 2-3 dalis).
    Keptuvėje ant sviesto pakepinti susmulkintą svogūną bei sutarkuotą morką ir supjaustytas dešreles.
    Į keptuvę sudėti šparagines pupeles bei bulves ir patroškinti apie 5 min.
    Tada dėti grietinę, jei reikia, paprieskoniuoti mėgstamais prieskoniais. Išmaišyti ir dar patroškinti kelias min.
    Skaniai skanaus!

Autorius: Jovita

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 300 gramų dešros (ar dešrelės)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagines pupeles (su ankštimis) pavirti pasūdytame vandenyje, kol pasidarys minkštesnės, ir išvirti kubeliais supjaustytas bulves.
    Šparagines pupeles susmulkinti (perpjauti į 2-3 dalis).
    Keptuvėje ant sviesto pakepinti susmulkintą svogūną bei sutarkuotą morką ir supjaustytas dešreles.
    Į keptuvę sudėti šparagines pupeles bei bulves ir patroškinti apie 5 min.
    Tada dėti grietinę, jei reikia, paprieskoniuoti mėgstamais prieskoniais. Išmaišyti ir dar patroškinti kelias min.
    Skaniai skanaus!

Autorius: Jovita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų