Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 5 vienetai pomidorų pastos (džiovinti)
- 1 vienetas salierų (stiebas)
- 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis acto (obuolių)
- 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno
- 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
- 100 gramų pievagrybių
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 300 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 min.
Alyvuogių aliejuje pakepinti svogūno pusžiedžius ir supjaustytus grybus su salierų gabaliukais.
Vėliau sudėti pupeles ir dar pakepinti 1 min.
Sudėti pakepintas daržoves į salotinę ir sumaišyti su supjaustytais pomidorais.
Užpilas: sumaišyti aliejų, actą, sojos padažą, vyną, išspaustą česnaką.
Apšlakstyti salotas užpilu ir apibarstyti sezamu.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 5 vienetai pomidorų pastos (džiovinti)
- 1 vienetas salierų (stiebas)
- 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis acto (obuolių)
- 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno
- 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
- 100 gramų pievagrybių
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 300 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 min.
Alyvuogių aliejuje pakepinti svogūno pusžiedžius ir supjaustytus grybus su salierų gabaliukais.
Vėliau sudėti pupeles ir dar pakepinti 1 min.
Sudėti pakepintas daržoves į salotinę ir sumaišyti su supjaustytais pomidorais.
Užpilas: sumaišyti aliejų, actą, sojos padažą, vyną, išspaustą česnaką.
Apšlakstyti salotas užpilu ir apibarstyti sezamu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą