Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 5 vienetai pomidorų pastos (džiovinti)
  • 1 vienetas salierų (stiebas)
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis acto (obuolių)
  • 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno
  • 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
  • 100 gramų pievagrybių
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 300 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 min.
    Alyvuogių aliejuje pakepinti svogūno pusžiedžius ir supjaustytus grybus su salierų gabaliukais.
    Vėliau sudėti pupeles ir dar pakepinti 1 min.
    Sudėti pakepintas daržoves į salotinę ir sumaišyti su supjaustytais pomidorais.
    Užpilas: sumaišyti aliejų, actą, sojos padažą, vyną, išspaustą česnaką.
    Apšlakstyti salotas užpilu ir apibarstyti sezamu.

Autorius: Ineta

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 5 vienetai pomidorų pastos (džiovinti)
  • 1 vienetas salierų (stiebas)
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis acto (obuolių)
  • 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno
  • 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
  • 100 gramų pievagrybių
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 300 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 min.
    Alyvuogių aliejuje pakepinti svogūno pusžiedžius ir supjaustytus grybus su salierų gabaliukais.
    Vėliau sudėti pupeles ir dar pakepinti 1 min.
    Sudėti pakepintas daržoves į salotinę ir sumaišyti su supjaustytais pomidorais.
    Užpilas: sumaišyti aliejų, actą, sojos padažą, vyną, išspaustą česnaką.
    Apšlakstyti salotas užpilu ir apibarstyti sezamu.

Autorius: Ineta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų