Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 lapai tešlos (mielinė)
  • 10 vienetų šparagų
  • 10 vienetų kiaulienos (karštai rūkyta šoninė (juostelės))
  • šiek tiek bazilikų
  • 2 valgomieji šaukštai sūrelio (tepamas)
  • šiek tiek gelsvių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 lapai tešlos (mielinė)
  • 10 vienetų šparagų
  • 10 vienetų kiaulienos (karštai rūkyta šoninė (juostelės))
  • šiek tiek bazilikų
  • 2 valgomieji šaukštai sūrelio (tepamas)
  • šiek tiek gelsvių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą atšildyti, pakočioti. Iš kiekvieno lapelio turėtų gautis po 5 kvadratukus
  2. Šparagus, nupjausčius jų sumedėjusius kotelius, jeigu jie tokie yra, apvirti kelias minutes. Jeigu jie storesni, iki 5 min. Perlieti šaltu vandeniu, kad neprarastų žalios spalvos. Nusausinti.
  3. Baziliko ir gelsvės lapelius smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su lydytu sūreliu.
  4. Ant tešlos kvadratėlių dėti šiek tiek lydyto sūrelio su žalumynais, galima šia mase tešlos lapelį ištepti. Ant jo guldyti į šoninę suvyniotą vieną šparagą ir suvynioti su tešla
  5. . Dėti ant kepimo popieriaus ir iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 15 min. – kol apskrus ir tešla parus. Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų