Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 150 gramų spanguolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Spanguoles sutrinti šakute (nepadaryti tyrės), nusunkti šiek tiek. Tada įpilti 0,5 stiklinės cukraus ir išmaišyti. Tešlai kiaušinio trynius sumaišyti su likusiu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos. Supilti aliejų ir pieną. Įmaišyti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Atsargiai įmaišyti į tešlą išplaktus baltymus. Trečdalį masės pilti į kepimo formą, per vidurį dėti spanguolių masę, tada vėl trečdalį tešlos, vėl spanguoles ir viską paslėpti likusiu trečdaliu tešlos. Kepti apie 35 minutes 170 C orkaitėje.

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 150 gramų spanguolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Spanguoles sutrinti šakute (nepadaryti tyrės), nusunkti šiek tiek. Tada įpilti 0,5 stiklinės cukraus ir išmaišyti. Tešlai kiaušinio trynius sumaišyti su likusiu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos. Supilti aliejų ir pieną. Įmaišyti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Atsargiai įmaišyti į tešlą išplaktus baltymus. Trečdalį masės pilti į kepimo formą, per vidurį dėti spanguolių masę, tada vėl trečdalį tešlos, vėl spanguoles ir viską paslėpti likusiu trečdaliu tešlos. Kepti apie 35 minutes 170 C orkaitėje.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų