REKLAMA
 
  
                Komentuoti
            
 
        Nuoroda nukopijuota
    
    INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
 - 1.5 valgomojo šaukšto krakmolo
 - 1 stiklinė spanguolių
 - 3 stiklinės vandens
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Spanguolės, nuplikytos verdančiu vandeniu, ištrinamos pro sietelį.
Tirščiai užpilami vandeniu, pavirinami, nuoviras iškošiamas ir tirščiai išmetami.
Skystis vėl verdamas, pasaldinamas, į jį supilamas truputyje vandens išleistas krakmolas, užvirinama ir puodas nukaičiamas.
Tada supilamos uogų sultys.
Kisielius tiekiamas ataušęs, supilstytas į šaltu vandeniu suvilgytus indelius.
Skanaus. 
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
 - 1.5 valgomojo šaukšto krakmolo
 - 1 stiklinė spanguolių
 - 3 stiklinės vandens
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Spanguolės, nuplikytos verdančiu vandeniu, ištrinamos pro sietelį.
Tirščiai užpilami vandeniu, pavirinami, nuoviras iškošiamas ir tirščiai išmetami.
Skystis vėl verdamas, pasaldinamas, į jį supilamas truputyje vandens išleistas krakmolas, užvirinama ir puodas nukaičiamas.
Tada supilamos uogų sultys.
Kisielius tiekiamas ataušęs, supilstytas į šaltu vandeniu suvilgytus indelius.
Skanaus. 
REKLAMA
    
   REKOMENDUOJAME 
 
 
  TOLIAU SKAITYKITE 
 
 
 
                rekomenduojame
            
 
                TOLIAU SKAITYKITE
            
  × Pranešti klaidą                 
 
