Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3/5 stiklinės cukraus
- 1/3 stiklinės margarino (tirpintas)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (cinamonas, gvazdikėliai, kvapieji pipirai, muskatas ir kardamonas)
- 3/4 stiklinės razinų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Spanguoles užpilkite šiltu vandeniu ir palikite maždaug 20 min.
Sumaišykite nusunktas spanguoles, cukrų, kiaušinį, citrinos žievelę ir margariną.
Atskirame dubenėlyje sumaišykite kepimo miltelius, druską, prieskonius ir miltus.
Sumaišykite kartu sausus ir šlapius ingredientus ir gautą tešlą supilstykite į formeles.
Kepkite apie 20 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Iš nurodytų ingredientų gausis maždaug 10 standartinio dydžio keksiukų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3/5 stiklinės cukraus
- 1/3 stiklinės margarino (tirpintas)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (cinamonas, gvazdikėliai, kvapieji pipirai, muskatas ir kardamonas)
- 3/4 stiklinės razinų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Spanguoles užpilkite šiltu vandeniu ir palikite maždaug 20 min.
Sumaišykite nusunktas spanguoles, cukrų, kiaušinį, citrinos žievelę ir margariną.
Atskirame dubenėlyje sumaišykite kepimo miltelius, druską, prieskonius ir miltus.
Sumaišykite kartu sausus ir šlapius ingredientus ir gautą tešlą supilstykite į formeles.
Kepkite apie 20 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Iš nurodytų ingredientų gausis maždaug 10 standartinio dydžio keksiukų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą