Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 pakelis spagečių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek džiūvesėlių (apvaliojimui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • Padažui:
  • 2 stiklinės pieno
  • 150 gramų lydyto sūrio
  • 100 gramų sviesto
  • 5 alyvuogių aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 pakelis spagečių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek džiūvesėlių (apvaliojimui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • Padažui:
  • 2 stiklinės pieno
  • 150 gramų lydyto sūrio
  • 100 gramų sviesto
  • 5 alyvuogių aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaminame padažą: sviestą pakepinti su 3 - 4 šauktais miltų, palaipsniui supilti pieną. Užvirinti. Tada sudėti lydytą sūrį, pagardinti druska pipirais ir išmaišyti. Padažui šiek tiek atvėsus, pilti apie 5 šaukštus alyvuogių aliejaus.
  2. Kukulių gaminimas: į mėsos faršą įmušti kiaušinį, sudėti smulkintą svogūną, pagardinti druska, pipirais. Tada išmaišyti ir formuoti nedidelius kukuliukus. Kukulius apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių.
  3. Spageti makaronus išvirti ir patiekti su mėsos kukuliais ir sūrio padažu.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų