Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų kiaulienos
- 2 vienetai kiaušinių
- 300 gramų džiūvesėlių
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui
kiaulienos faršo 500 g
1 kiaušinis
prieskoniai pagal skonį
100 g sūrio
Supjaustome kiaulieną kaip karbonadams, įtriname prieskoniais, palaikome kokį pusvalanduką (nors nėra būtina).
Išsiplakame kiaušinius, pasiruošiam džiūvėsėlius.
Įdarą pasiruošiam: faršą sumaišome su kiaušiniu, prieskoniais, galima dėti dar krakmolo.
Sukame suktinukus, dedam faršo ir šiek tiek sūrio, darom dvigubą paniruotę, t.y. pavoliojame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir dar kartą taip darome, kad suktinukai būtų storesni ir neišsisuktų. Kepam riebaluose kol apskrus šiek tiek. Kai apkepam suktinukus, dedam juos į orkaitę maždaug pusvalandukui.
Garnyrui: bulvių košė, rauginti agurkai, burokėliai.
Pabandykit, tikiuosi patiks!
INGREDIENTAI:
- 500 gramų kiaulienos
- 2 vienetai kiaušinių
- 300 gramų džiūvesėlių
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui
kiaulienos faršo 500 g
1 kiaušinis
prieskoniai pagal skonį
100 g sūrio
Supjaustome kiaulieną kaip karbonadams, įtriname prieskoniais, palaikome kokį pusvalanduką (nors nėra būtina).
Išsiplakame kiaušinius, pasiruošiam džiūvėsėlius.
Įdarą pasiruošiam: faršą sumaišome su kiaušiniu, prieskoniais, galima dėti dar krakmolo.
Sukame suktinukus, dedam faršo ir šiek tiek sūrio, darom dvigubą paniruotę, t.y. pavoliojame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir dar kartą taip darome, kad suktinukai būtų storesni ir neišsisuktų. Kepam riebaluose kol apskrus šiek tiek. Kai apkepam suktinukus, dedam juos į orkaitę maždaug pusvalandukui.
Garnyrui: bulvių košė, rauginti agurkai, burokėliai.
Pabandykit, tikiuosi patiks!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą