Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 250 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo (grybų skonio)
- 3 vienetai pievagrybių (didieji)
- 300 gramų kiaulės šoninės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos šoninę supjaustome gabalais, maždaug 5cm x 5cm. Pabarstome kiaulienos prieskoniais ir marinuojame mažiausiai per naktį.
Ruošiame suktinukų įdarą.
Pakepiname smulkiai supjaustytus pievagrybius su svogūnais, atvėsiname ir dedame į faršą. Įmušame kiaušinį, beriame džiūvėsėlius, druską, pipirus ir gerai išminkome. Įdarui iš šio faršo paruošiame piršto dydžio volelius.
Į šoninės gabalėlį vyniojame faršo "pirštelį" ir sutvirtiname dviem mediniais smeigtukais. Sudedame į karščiui atsparų indą ir pašauname į gerai įkaitintą orkaitę maždaug 40 min. Priklausomai nuo orkaitės kaitrumo kepti turi tol, kol gražiai apskrunda.
Patiekalas labai sotus, todėl garnyrui rinktis geriau kuo lengvesnius produktus - garuose virtus ryžius bei daržoves.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 250 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo (grybų skonio)
- 3 vienetai pievagrybių (didieji)
- 300 gramų kiaulės šoninės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos šoninę supjaustome gabalais, maždaug 5cm x 5cm. Pabarstome kiaulienos prieskoniais ir marinuojame mažiausiai per naktį.
Ruošiame suktinukų įdarą.
Pakepiname smulkiai supjaustytus pievagrybius su svogūnais, atvėsiname ir dedame į faršą. Įmušame kiaušinį, beriame džiūvėsėlius, druską, pipirus ir gerai išminkome. Įdarui iš šio faršo paruošiame piršto dydžio volelius.
Į šoninės gabalėlį vyniojame faršo "pirštelį" ir sutvirtiname dviem mediniais smeigtukais. Sudedame į karščiui atsparų indą ir pašauname į gerai įkaitintą orkaitę maždaug 40 min. Priklausomai nuo orkaitės kaitrumo kepti turi tol, kol gražiai apskrunda.
Patiekalas labai sotus, todėl garnyrui rinktis geriau kuo lengvesnius produktus - garuose virtus ryžius bei daržoves.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą