Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų grietinės
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 3 valgomieji šaukštai miltai
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • Kremui:
  • 420 gramų grietinėlės
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • Glajui:
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 50 mililitrų pieno

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų grietinės
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 3 valgomieji šaukštai miltai
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • Kremui:
  • 420 gramų grietinėlės
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • Glajui:
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 50 mililitrų pieno

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplaku su cukrumi iki putų. Pilu grietinę, kurioje išmaišyta soda. Sijoju kakavą ir miltus į visą masę, išmaišau plaktuvu.
  2. Kepu apie 40 minučių, 170 C laipsnių kaitrumo orkaitėje.
  3. Grietinėlę išplaku iki purumo su pudra. Karštą biskvitą perpjaunu į 3 dalis ir pertepu grietinėlės kremu.
  4. Šokoladą šildau su pienu, maišau iki vientisos masės ir užlieju tortą. Puošiu cukraus pudros širdelėmis.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų