Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 50 gramų cukraus pudros
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno
  • 100 gramų grietinėlės (aptepimui)
  • 55 gramai juodojo šokolado (aptepimui)
  • 125 gramai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (ištirpintas, aptepimui)
  • šiek tiek razinų (aptepimui)
  • šiek tiek riešutų (aptepimui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 50 gramų cukraus pudros
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno
  • 100 gramų grietinėlės (aptepimui)
  • 55 gramai juodojo šokolado (aptepimui)
  • 125 gramai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (ištirpintas, aptepimui)
  • šiek tiek razinų (aptepimui)
  • šiek tiek riešutų (aptepimui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šaltą sviestą supjaustyti kubeliais ir sudėti į dubenį. Taip pat suberti miltus ir cukraus pudrą. Trindami pirštais sviestą su miltais gausime trupinius. Į juos įpilame šakute paplaktą kiaušinį su pienu, įdedame nutarkuotos citrinos žievelės. Tešlą greitai suminkyti ir atšaldyti. Po 30 min. atšaldytą tešlą iškočiojame ir klojame į kepimo skardą.
    Kepame 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 15 min.
    Aptepimui: sumaišome ištirpintą šokoladą su sviestu, grietinėle. Šiuo mišiniu aptepame pyragą ir apibarstome smulkintais riešutais ir razinomis.

Autorius: Jolanta M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų