Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 110 gramų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 5 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 4 vienetai kiaušinių (+ 2 tryniai)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 100 gramų pieniško šokolado
  • 250 gramų varškės
  • 50 gramų kokosų (drožlės)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite viename dubenyje varškę, 2 kiaušinių trynius, 50 g cukraus, kokoso drožles bei 3 nubrauktus šaukštus krakmolo.
    Iš gautos masės drėgnomis rankomis suformuokite kamuoliukus.
    Tešlai išplakite 4 kiaušinių trynius su 30 g cukraus ir vaniliniu cukrumi, kol gausis šviesi ir vientisa masė.
    Sudėkite ištirpintą šokoladą ir sumaišykite.
    Sumaišykite miltus, 2 nubrauktus šaukštus krakmolo, kepimo miltelius bei kakavą ir įmaišykite į kiaušinių trynių masę.
    Suplakite 4 kiaušinių baltymus su likusiais 30 g cukraus ir palengva įmaišykite į tešlą.
    Kepimo formą su nuimamais kraštais padenkite kepimo popieriumi, supilkite tešlą ir įspauskite kokosinius varškės kamuoliukus.
    Kepkite 30-40 minučių 175 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą atvėsinkite ant grotelių ir, atvėsus, aptepkite viršų tirpintu šokoladu.
    Skanaus.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 110 gramų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 5 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 4 vienetai kiaušinių (+ 2 tryniai)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 100 gramų pieniško šokolado
  • 250 gramų varškės
  • 50 gramų kokosų (drožlės)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite viename dubenyje varškę, 2 kiaušinių trynius, 50 g cukraus, kokoso drožles bei 3 nubrauktus šaukštus krakmolo.
    Iš gautos masės drėgnomis rankomis suformuokite kamuoliukus.
    Tešlai išplakite 4 kiaušinių trynius su 30 g cukraus ir vaniliniu cukrumi, kol gausis šviesi ir vientisa masė.
    Sudėkite ištirpintą šokoladą ir sumaišykite.
    Sumaišykite miltus, 2 nubrauktus šaukštus krakmolo, kepimo miltelius bei kakavą ir įmaišykite į kiaušinių trynių masę.
    Suplakite 4 kiaušinių baltymus su likusiais 30 g cukraus ir palengva įmaišykite į tešlą.
    Kepimo formą su nuimamais kraštais padenkite kepimo popieriumi, supilkite tešlą ir įspauskite kokosinius varškės kamuoliukus.
    Kepkite 30-40 minučių 175 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą atvėsinkite ant grotelių ir, atvėsus, aptepkite viršų tirpintu šokoladu.
    Skanaus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų