Kalendorius
Rugpjūčio 3 d., sekmadienis
Vilnius +25°C
Horoskopai
Orai
Pranešti naujieną
Paieška
3
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Verslas
Užsienis
Gyvenimas
Sportas
Video
Žmonės
Automanas
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Aktualijos
Orai
Koronavirusas
Kriminalai
Redakcija rekomenduoja
Geros naujienos
Komentarai ir analizė
Verslas
Lietuvos verslas
Užsienio verslas
Nekilnojamasis turtas
Rinkos
Transportas
Užsienis
Putino režimas
JAV
Rusija
Europa
Kitos šalys
Gyvenimas
Istorijos
Tėvų darželis
Mada ir grožis
Santykiai
Namai
Maistas
Horoskopai
Pasisakyk
Patarimai
Sodas ir daržas
Sveika gyvensena
Kelionės
Sveikata
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Dvikovos
Tenisas
Ledo Ritulys
Vandens Sportas
Auto Moto
Kitos sporto šakos
Eurolyga
LKL
NBA
Video
Dienos pjūvis
Pasikalbėkim
SVEIKATOS DNR
Kažkas Naujo
Farai
Gero vakaro šou
TV Pagalba
Tavo Horoskopas
TV3 Play
Žmonės
Lietuvos įžymybės
Muzika
Užsienio žvaigždės
TV
Filmai
Kultūra
Mada
Įvairenybės
Automanas
Autonaujienos
Iš antrų rankų
Autosportas
Autokultūra
Bandymų trasa
Kita
Kalendorius
TV programa
Pensijos
Orai
Horoskopai
Reklama
Karjera
Vardadieniai
Logotipai
Nedarbo dienos
PRADŽIA
Mano naujienos
Naujausios
Skaitomiausios
Karas Ukrainoje
Eurobasket 2025
Podkastai
Konkursas Draugų vasara
Džiaugsmas grįžta namo
Pensijos
Horoskopai
Aurum 1006 km
Gyvenimas
Kriminalai
Lietuva
Užsienis
Verslas
Video
Žmonės
Parateam
Sportas
TV3 žinios
Tiesioginės transliacijos
Kalendorius
Filmukai vaikams
TV programa
Horoskopai su Šulija
Orai
Siųsk foto Nagliui
Receptai
Automobilių skelbimai
Aktualiausios diskusijos
Komentuoti
0
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Kopijuoti nuorodą
Siųsti el. paštu
Facebook
Messenger
LinkedIn
Twitter
Daugiau panašių naujienų
Mažiau panašių naujienų
Pranešti apie klaidą
TV3 naujienos
>
Kepiniai, pyragai
>
Kepiniai, pyragai
Receptas. Šokoladinis burokėlių pyragas
2022-02-12 20:42
/
šaltinis: Gaspadine.lt
2022-02-12 20:42
INGREDIENTAI:
300 gramų
cukraus
30 gramų
kakavos (milteliai)
šiek tiek
vanilės (esencija)
3 vienetai
kiaušinių
200 gramų
kvietinių miltų
240 mililitrų
saulėgrąžų aliejaus
100 gramų
juodojo šokolado
250 gramų
pieniško šokolado
šiek tiek
druskos
300 gramų
burokėlių (virti)
1.5 arbatinio šaukštelio
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
23 cm kepimo formai reikės:
1. Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kepimo formos vidų ištepti aliejumi ir pabarstyti miltais.
2. Sulaužytą į gabaliukus šokoladą ištirpinti karštų garų vonelėje.
3. Burokėlius supjaustyti gabaliukais ir smulkintuvu sutrinti iki vientisos masės.
4. Kiaušinius išplakti su cukrumi, aliejumi ir vanilės esencija. Supilti burokėlius ir šokoladą, išmaišyti.
5. Atskirame dubenyje sumaišyti miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską. Po truputį suberti į burokėlių masę, išmaišyti.
6. Supilti tešlą į formą.
7. Kepti apie 1 valandą. Jei forma didesnė, kepimo laikas gali sutrumpėti iki 30 minučių. Tad pagaliuku pradėti tikrinti nuo 30 kepimo minutės.
8. Iškepusį pyragą išversti iš formos. Palikti šiek tiek ataušti.
9. Per ta laiką sulaužyti gabaliukais pienišką šokoladą ir ištirpinti.
Karštu šokoladu aplieti pyragą. Valgyti galima iš karto arba palaukti, kol šokoladas sustings.
P.S. Pyragą galima pertepti uogiene. Aš pertepiau vyšnių uogiene.
Skanaus.
Autorius:
Rita
INGREDIENTAI:
300 gramų
cukraus
30 gramų
kakavos (milteliai)
šiek tiek
vanilės (esencija)
3 vienetai
kiaušinių
200 gramų
kvietinių miltų
240 mililitrų
saulėgrąžų aliejaus
100 gramų
juodojo šokolado
250 gramų
pieniško šokolado
šiek tiek
druskos
300 gramų
burokėlių (virti)
1.5 arbatinio šaukštelio
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
23 cm kepimo formai reikės:
1. Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kepimo formos vidų ištepti aliejumi ir pabarstyti miltais.
2. Sulaužytą į gabaliukus šokoladą ištirpinti karštų garų vonelėje.
3. Burokėlius supjaustyti gabaliukais ir smulkintuvu sutrinti iki vientisos masės.
4. Kiaušinius išplakti su cukrumi, aliejumi ir vanilės esencija. Supilti burokėlius ir šokoladą, išmaišyti.
5. Atskirame dubenyje sumaišyti miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską. Po truputį suberti į burokėlių masę, išmaišyti.
6. Supilti tešlą į formą.
7. Kepti apie 1 valandą. Jei forma didesnė, kepimo laikas gali sutrumpėti iki 30 minučių. Tad pagaliuku pradėti tikrinti nuo 30 kepimo minutės.
8. Iškepusį pyragą išversti iš formos. Palikti šiek tiek ataušti.
9. Per ta laiką sulaužyti gabaliukais pienišką šokoladą ir ištirpinti.
Karštu šokoladu aplieti pyragą. Valgyti galima iš karto arba palaukti, kol šokoladas sustings.
P.S. Pyragą galima pertepti uogiene. Aš pertepiau vyšnių uogiene.
Skanaus.
Autorius:
Rita
REKLAMA
0
Šaltinis:
Gaspadine.lt
REKLAMA
Komentuoti
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TV3 vasara
Šarūnas Jasikevičius su šeima mėgaujasi atostogomis po Europą: pasidalino įspūdingais kadrais
(1)
TOLIAU SKAITYKITE
.
Atsakyti
×
Pranešti klaidą
Pažymėtos klaidos tekstas
Jūsų komentaras
SIŲSTI
Į viršų