Kalendorius
Gruodžio 12 d., ketvirtadienis
Vilnius +1°C
Horoskopai
Orai
Pranešti naujieną
Paieška
12
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Verslas
Užsienis
Gyvenimas
Sportas
Video
Žmonės
Automanas
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Aktualijos
Orai
Koronavirusas
Kriminalai
Redakcija rekomenduoja
Geros naujienos
Komentarai ir analizė
Verslas
Lietuvos verslas
Užsienio verslas
Nekilnojamasis turtas
Rinkos
Transportas
Užsienis
Putino režimas
JAV
Rusija
Europa
Kitos šalys
Gyvenimas
Istorijos
Tėvų darželis
Mada ir grožis
Santykiai
Namai
Maistas
Horoskopai
Pasisakyk
Patarimai
Sodas ir daržas
Sveika gyvensena
Kelionės
Sveikata
Sportas
Krepšinis
Olimpinės Žaidynės
NBA
3x3
Futbolas
A Lyga naujienos
Eurolyga
Kitos sporto šakos
LKL
Video
Dienos pjūvis
Pasikalbėkim
33 min. su Artūru Anužiu
SVEIKATOS DNR
Top 3
Kažkas Naujo
Tėvai paprastai
Dėmesio centre
Farai
Gero vakaro šou
TV Pagalba
Prieš srovę
Tavo Horoskopas
TV3 Play
Žmonės
Lietuvos įžymybės
Muzika
Užsienio žvaigždės
TV
Filmai
Kultūra
Mada
Įvairenybės
Automanas
Autonaujienos
Iš antrų rankų
Autosportas
Autokultūra
Bandymų trasa
PRADŽIA
Mano naujienos
Naujausios
Skaitomiausios
Karas Ukrainoje
Išsipildymo akcija
X Faktorius
Kalendorius
Horoskopai
Gyvenimas
Kriminalai
Lietuva
Užsienis
Verslas
Video
Žmonės
Parateam
Sportas
TV3 žinios
Tiesioginės transliacijos
Filmukai vaikams
TV programa
Horoskopai su Šulija
Orai
Siųsk foto Nagliui
Receptai
Automobilių skelbimai
Aktualiausios diskusijos
REKLAMA
Komentuoti
0
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Kopijuoti nuorodą
Siųsti el. paštu
Facebook
Messenger
LinkedIn
Twitter
Daugiau panašių naujienų
Mažiau panašių naujienų
Pranešti apie klaidą
TV3 naujienos
>
Kepiniai, pyragai
>
Maistas
>
Kepiniai, pyragai
Receptas. Šokoladinis burokėlių pyragas
2022-02-12 20:42
/
šaltinis: Gaspadine.lt
2022-02-12 20:42
INGREDIENTAI:
300 gramų
cukraus
30 gramų
kakavos (milteliai)
šiek tiek
vanilės (esencija)
3 vienetai
kiaušinių
200 gramų
kvietinių miltų
240 mililitrų
saulėgrąžų aliejaus
100 gramų
juodojo šokolado
250 gramų
pieniško šokolado
šiek tiek
druskos
300 gramų
burokėlių (virti)
1.5 arbatinio šaukštelio
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
23 cm kepimo formai reikės:
1. Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kepimo formos vidų ištepti aliejumi ir pabarstyti miltais.
2. Sulaužytą į gabaliukus šokoladą ištirpinti karštų garų vonelėje.
3. Burokėlius supjaustyti gabaliukais ir smulkintuvu sutrinti iki vientisos masės.
4. Kiaušinius išplakti su cukrumi, aliejumi ir vanilės esencija. Supilti burokėlius ir šokoladą, išmaišyti.
5. Atskirame dubenyje sumaišyti miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską. Po truputį suberti į burokėlių masę, išmaišyti.
6. Supilti tešlą į formą.
7. Kepti apie 1 valandą. Jei forma didesnė, kepimo laikas gali sutrumpėti iki 30 minučių. Tad pagaliuku pradėti tikrinti nuo 30 kepimo minutės.
8. Iškepusį pyragą išversti iš formos. Palikti šiek tiek ataušti.
9. Per ta laiką sulaužyti gabaliukais pienišką šokoladą ir ištirpinti.
Karštu šokoladu aplieti pyragą. Valgyti galima iš karto arba palaukti, kol šokoladas sustings.
P.S. Pyragą galima pertepti uogiene. Aš pertepiau vyšnių uogiene.
Skanaus.
Autorius:
Rita
INGREDIENTAI:
300 gramų
cukraus
30 gramų
kakavos (milteliai)
šiek tiek
vanilės (esencija)
3 vienetai
kiaušinių
200 gramų
kvietinių miltų
240 mililitrų
saulėgrąžų aliejaus
100 gramų
juodojo šokolado
250 gramų
pieniško šokolado
šiek tiek
druskos
300 gramų
burokėlių (virti)
1.5 arbatinio šaukštelio
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
23 cm kepimo formai reikės:
1. Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kepimo formos vidų ištepti aliejumi ir pabarstyti miltais.
2. Sulaužytą į gabaliukus šokoladą ištirpinti karštų garų vonelėje.
3. Burokėlius supjaustyti gabaliukais ir smulkintuvu sutrinti iki vientisos masės.
4. Kiaušinius išplakti su cukrumi, aliejumi ir vanilės esencija. Supilti burokėlius ir šokoladą, išmaišyti.
5. Atskirame dubenyje sumaišyti miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską. Po truputį suberti į burokėlių masę, išmaišyti.
6. Supilti tešlą į formą.
7. Kepti apie 1 valandą. Jei forma didesnė, kepimo laikas gali sutrumpėti iki 30 minučių. Tad pagaliuku pradėti tikrinti nuo 30 kepimo minutės.
8. Iškepusį pyragą išversti iš formos. Palikti šiek tiek ataušti.
9. Per ta laiką sulaužyti gabaliukais pienišką šokoladą ir ištirpinti.
Karštu šokoladu aplieti pyragą. Valgyti galima iš karto arba palaukti, kol šokoladas sustings.
P.S. Pyragą galima pertepti uogiene. Aš pertepiau vyšnių uogiene.
Skanaus.
Autorius:
Rita
REKLAMA
0
Šaltinis:
Gaspadine.lt
Komentuoti
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
Receptai
Kaip pasigaminti Dubajaus šokoladą patiems? Atskleidė superinį receptą
(1)
TOLIAU SKAITYKITE
.
Atsakyti
×
Pranešti klaidą
Pažymėtos klaidos tekstas
Jūsų komentaras
SIŲSTI
Į viršų