INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas kakavos
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 80 gramų juodojo šokolado
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 55 gramai riešutų
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą ir šokoladą sutarkuojame.
Į didelį dubenį suberiame miltus, kakavą, kepimo miltelius, cukrų, vanilinį cukrų ir išmaišome. Po to suberiame sutarkuotą sviestą ir šokoladą, išplaktą kiaušinį, su žiupsneliu druskos.
Po to suberiame smulkintus riešutus ir tešlą gerai išminkome.
Tešlą susukame į foliją ir palaikome šaldytuve 1 valandą.
Iš tešlos suformuojame norimos formos sausainius.
Kepame apie 15 minučių 200° C karštumo orkaitėje.
Autorius: Roberta
REKLAMA