• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų datulių
  • 100 gramų graikinių riešutų
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos (milteliai, + truputį apibarstymui)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus (arba agavų sirupas)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 3 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
  • 2 valgomieji šaukštai pieniško šokolado (tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Riešutus sumalkite.
    Riešutus sumaišykite su smulkintomis figomis, medumi bei vanilės ekstraktu.
    Palaipsniui supilkite apelsinų sultis, išmaišykite ir, kai masė tampa minkšta, suberkite kakavą bei tarkuotą šokoladą.
    Iš gautos masės suformuokite kamuoliukus ir apvoliokite kakavos milteliuose.
    Paruoštus triufelius padėkite bent 30 min. į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Skanaus

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų datulių
  • 100 gramų graikinių riešutų
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos (milteliai, + truputį apibarstymui)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus (arba agavų sirupas)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 3 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
  • 2 valgomieji šaukštai pieniško šokolado (tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Riešutus sumalkite.
    Riešutus sumaišykite su smulkintomis figomis, medumi bei vanilės ekstraktu.
    Palaipsniui supilkite apelsinų sultis, išmaišykite ir, kai masė tampa minkšta, suberkite kakavą bei tarkuotą šokoladą.
    Iš gautos masės suformuokite kamuoliukus ir apvoliokite kakavos milteliuose.
    Paruoštus triufelius padėkite bent 30 min. į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Skanaus

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų