Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek juodojo šokolado (granulės)
  • 75 gramai sviesto (šokoladinis, arba paprastas su kakava)
  • 3 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius, cukrų bei vanilinį cukrų išplakti su mikseriu, sudėti minkštą sviestą ir vėl plakti mikseriu.
    Suberti miltus, avižinius dribsnius, šokoladą ir viską gerai išmaišyti.
    Palikti pastovėti maždaug 30 min.
    Tada darome norimo dydžio rutuliukus, juos dedame į skardą, kurioje įklotas riebalais išteptas kepimo popierius ir kepame maždaug 30 min. 150-180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Skanaus!

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek juodojo šokolado (granulės)
  • 75 gramai sviesto (šokoladinis, arba paprastas su kakava)
  • 3 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius, cukrų bei vanilinį cukrų išplakti su mikseriu, sudėti minkštą sviestą ir vėl plakti mikseriu.
    Suberti miltus, avižinius dribsnius, šokoladą ir viską gerai išmaišyti.
    Palikti pastovėti maždaug 30 min.
    Tada darome norimo dydžio rutuliukus, juos dedame į skardą, kurioje įklotas riebalais išteptas kepimo popierius ir kepame maždaug 30 min. 150-180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Skanaus!

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų