Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai česnakų (skiltelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 200 gramų sojos (faršas)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sojos faršą užpilkite verdančiu sultiniu ir palaikykite apie 2 val. Galima nemirkyt, tuomet reikėtų faršą pavirt sultinyje kol suminkštės. Aliejuje tuo tarpu pakepinkite smulkiai sutarkuotą morką, susmulkintą svogūną ir česnako skilteles. Į paruoštą soją įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir viską išmaišykite su pakepintom morkom, svogūnais ir česnakais. Papipirinkite bei padruskinkite pagal skonį ir formuokite kotletėlius. Keptuvėje kepkite tol, kol gražiai apskrus.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai česnakų (skiltelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 200 gramų sojos (faršas)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sojos faršą užpilkite verdančiu sultiniu ir palaikykite apie 2 val. Galima nemirkyt, tuomet reikėtų faršą pavirt sultinyje kol suminkštės. Aliejuje tuo tarpu pakepinkite smulkiai sutarkuotą morką, susmulkintą svogūną ir česnako skilteles. Į paruoštą soją įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir viską išmaišykite su pakepintom morkom, svogūnais ir česnakais. Papipirinkite bei padruskinkite pagal skonį ir formuokite kotletėlius. Keptuvėje kepkite tol, kol gražiai apskrus.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų