REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas krienų
- šiek tiek paprikų (malta)
- šiek tiek svogūnų (laiškai, papuošimui)
- 200 gramų krabų lazdelių
- 1 vienetas tešlos (sluoksniuota)
- 1 vienetas sūris (kreminis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atšildyti sluoksniuotą tešlą ir supjaustyti ją nedideliais kvadratais arba trikampiais. Įdėti į miltais pabarstytą skardą 3 cm atstumu vienas nuo kito.
Skardą įdėti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti, kol tešla pagels.
Kol tešla keps paruošti įdarą: kreminį sūrį pašildyti mikrobangėje 10 s. Į jį įpilti šlakelį pieno, sudėti krienus, pipirus ir susmulkintus krabus. Sumaišyti.
Iškepusius kvadratėlius perpjauti išilgai ir įdėti į vidų įdaro, pabarstyti svogūnėlių ir uždengti kita pusele sluoksniuotos tešlos kepiniu. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas krienų
- šiek tiek paprikų (malta)
- šiek tiek svogūnų (laiškai, papuošimui)
- 200 gramų krabų lazdelių
- 1 vienetas tešlos (sluoksniuota)
- 1 vienetas sūris (kreminis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atšildyti sluoksniuotą tešlą ir supjaustyti ją nedideliais kvadratais arba trikampiais. Įdėti į miltais pabarstytą skardą 3 cm atstumu vienas nuo kito.
Skardą įdėti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti, kol tešla pagels.
Kol tešla keps paruošti įdarą: kreminį sūrį pašildyti mikrobangėje 10 s. Į jį įpilti šlakelį pieno, sudėti krienus, pipirus ir susmulkintus krabus. Sumaišyti.
Iškepusius kvadratėlius perpjauti išilgai ir įdėti į vidų įdaro, pabarstyti svogūnėlių ir uždengti kita pusele sluoksniuotos tešlos kepiniu. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą