Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 6 vienetai obuolių (dideli)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 stiklinė manų kruopų
- 200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupame ir supjaustome riekelėmis.
Sviestą iš šaldytuvo supjaustome kuo plonesnėmis riekelėmis.
Sumaišome miltus, cukrų ir manų kruopas. Šį sausą mišinį padaliname į 2 dalis.
Kepimo skardą sutepame aliejumi ir pabarstome miltais.
O dabar paeiliui sluoksniuojame: obuoliai, sausi sumaišyti birieji ingredientai, sviesto riekelės (būtina jas sudėti taip, kad nesimatytų kas po sviestu - tarpeliai turi būti minimalūs) ir taip kol sunaudojame visus ingredientus.
Pyragą pašauname į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepame apie 50 min.
Norėčiau atkreipti jūsų dėmesį, kad sviesto ir obuolių kiekis priklauso ir nuo skardos dydžio, bet 1 pakelio sviesto turėtų užtekti imant vidutinio dydžio skardą.
Karštas pyragas valgomas su ledais, jį galima pakartotinai šildyti mikrobangų krosnelėje (apie 1 minutę) arba valgyti šaltą.
Šis pyragas yra šlapias.
Taip pat pabrėžiu, kad nereikia nei pieno, nei vandens.
Jei iškepus pyragą jis pasirodys jums per riebus, tai valgykit jį kitą dieną - skonis bus visai kitoks.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 6 vienetai obuolių (dideli)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 stiklinė manų kruopų
- 200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupame ir supjaustome riekelėmis.
Sviestą iš šaldytuvo supjaustome kuo plonesnėmis riekelėmis.
Sumaišome miltus, cukrų ir manų kruopas. Šį sausą mišinį padaliname į 2 dalis.
Kepimo skardą sutepame aliejumi ir pabarstome miltais.
O dabar paeiliui sluoksniuojame: obuoliai, sausi sumaišyti birieji ingredientai, sviesto riekelės (būtina jas sudėti taip, kad nesimatytų kas po sviestu - tarpeliai turi būti minimalūs) ir taip kol sunaudojame visus ingredientus.
Pyragą pašauname į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepame apie 50 min.
Norėčiau atkreipti jūsų dėmesį, kad sviesto ir obuolių kiekis priklauso ir nuo skardos dydžio, bet 1 pakelio sviesto turėtų užtekti imant vidutinio dydžio skardą.
Karštas pyragas valgomas su ledais, jį galima pakartotinai šildyti mikrobangų krosnelėje (apie 1 minutę) arba valgyti šaltą.
Šis pyragas yra šlapias.
Taip pat pabrėžiu, kad nereikia nei pieno, nei vandens.
Jei iškepus pyragą jis pasirodys jums per riebus, tai valgykit jį kitą dieną - skonis bus visai kitoks.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą