Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 450 gramų miltai
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai medaus
  • 30 gramų vanilinio cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai degtinės
  • 1 sauja razinų
  • 1 sauja riešutų
  • 1 saujelė aguonų
  • Kepimui:
  • 1 litras aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 450 gramų miltai
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai medaus
  • 30 gramų vanilinio cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai degtinės
  • 1 sauja razinų
  • 1 sauja riešutų
  • 1 saujelė aguonų
  • Kepimui:
  • 1 litras aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 20

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 4 kiaušinius ir du trynius gerai išplakti su vaniliniu cukrumi.
  2. Supilti degtinę, po truputį berti miltus ir maišyti. Miltų gali prireikti ir truputį mažiau, priklausomai nuo kiaušinių dydžio. Tešlą gerai išminkyti, išdaužyti ir padėti į šaldytuvą valandai.
  3. Išėmus iš šaldytuvo plonai iškočioti. Beveik permatomai.
  4. Supjaustyti lapeliais, ir juos virti įkaitintame aliejuje.
  5. Atvėsinti.
  6. Medų pakaitinti.
  7. Pradėti konstruoti: ant padėklo dėti lapelius, juos aplieti medumi, berti razinų, riešutų, aguonų ir vėl dėti lapelius. Taip visą sulipdyti.
  8. Viršų galima papuošti cukraus pudra.
  9. Gavusi tokią dovanelę, kiekviena mama bus nustebinta ir pamaloninta, skanaus! :)

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų